UVJETI KORIŠTENJA I NAČIN PLAĆANJA

Za kupce iz Republike Hrvatske: prijeđite na naslov NAČINI PLAĆANJA niže u tekstu

Za kupce iz EU: kliknite

Za kupce izvan EU: kliknite

1.

2.

3.

 

Korištenje usluga Web stranice EX-MALLa odobrava se isključivo punoljetnim osobama. Uporaba i korištenje Web stranice EX-MALLa od strane djece ili maloljetnih osoba nije dozvoljena, te su roditelji i/ili skrbnici dužni o tome voditi računa, u protivnom preuzimaju sva prava i obveze nastale takvim korištenjem, a Ronis ne odgovara za eventualne posljedice takvog korištenja.

 

 

 

NAČINI PLAĆANJA za kupce iz Republike Hrvatske

 

 

Kupite satove preko ekupi!     Za našu cjelokupnu ponudu na eKupi kliknite
 
Za firme kao i za krajnje kupce - kupujte na najvećoj domaćoj i regionalnoj internet trgovini - ekupi
Plaćanje gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno ili na rate.
Platite na 12 rata bez kamata - plaćanje na rate je moguće American Express, Diners, Visa Avenue Mall i MasterCard karticama.

Ako želite naručiti neki sat i platiti ga prilikom dostave gotovinom ili karticom, koristite internet trgovinu ekupi sa kojom više nemorate čekati na predračun i odlaziti u poštu ili banku i plaćati uplatnicom.

                                      ---------------------------------------------------------------

 

NOVO! Kupite satove karticom koristeći

 

 

Ovaj potpuno siguran način plaćanja omogućava bilo kome tko ima e-mail adresu da pošalje novac koji će biti prebačen na žiro račun EX-MALLa. Potrebno je registrirati se na stranicama Paypal-a, te zatim uplatiti naznačenu svotu novaca (preračunatu u eure) na korisnički račun (account) EX-MALLa.

 

Ukoliko već posjedujete PayPal račun, povezan s ovjerenom i važećom kreditnom ili debitnom karticom, dovoljno je ulogirati se uz pomoć adrese e-pošte i lozinke. Plaćanje se odvija preko sigurnosno zaštićene PayPal stranice, što znači da podatci koje koristite prilikom plaćanja nisu dostupni nikome drugome, već isključivo PayPal-u.

Nakon što je uplata evidentirana, šaljemo vam robu na vaš adresu Hrvatskom poštom ili Intereuropom, rok uručenja je 3-4 radna dana.

 

Platite kreditnim ili debitnim karticama - VISA, VISA ELECTRON, AMERICAN EXPRESS, MASTERCARD

 

Važno: Paypal gumb za kupnju                  mogu koristiti isključivo kupci sa dostavom unutar Republike Hrvatske. Cijena proizvoda izražena u eurima koju je potrebno uplatiti prilikom korištenja Paypal gumba za kupnju                  je preračunata cijena u kunama iz važećeg cjenika EX-MALLa uvećana za transakcijske troškove i u njoj je sadržan i trošak slanja na adresu kupaca na teritoriju Republike Hrvatske (dostava je besplatna).

Ako ste na gore opisan način Paypalom već uplatili robu, a dostava nije unutar Republike hrvatske, zatražite od Paypala povrat uplaćenog novca. U slučaju nepridržavanje gornje napomene o načinu korištenja Paypal gumba za kupnju, EX-MALL d.o.o. ne odgovara za povrat uplaćenog novca niti za moguće dodatne troškove.

 

Za kupce sa dostavom u druge države Europske Unije i izvan Europske Unije: za kupnju određenog proizvoda javite nam se na tel. 00385 1 2440053, fax 00385 1 2421 752, email exmall@exmall ili                                       pa ćemo vam emailom poslati ponudu.

 

Plaćanje je moguće izvršiti na dva načina:

 

- uplatom naš žiro račun: IBAN: HR7524020061100047645    Poslovna banka : ESB (Erste&Steiermärkische Bank d.d.) Troškove devizne doznake u cjelosti snosi kupac.

 

- uplatom preko PayPala: poslati ćemo vam Paypal ponudu (online invoice) koja će sadržavati i trošak transporta.

Napomena za kupce sa dostavom izvan Europske Unije: Kupci izvan EU plaćaju cijenu izraženu u eurima, umanjenu za pripadajući PDV a uvećanu za troškove dostave (troškove devizne doznake u cjelosti snosi kupac). Troškove carinjenja i poreza u vlastitoj državi kupac snosi sam. Zadržavamo pravo na promjenu cijena zbog promjena na tržištu.

                                     ---------------------------------------------------------------

 

Plaćanje putem predračuna

 

Ako ne koristite usluge ekupi ili Paypal, postupak plaćanja je slijedeći:

 

- kupac (pravna ili fizička osoba) naruči robu telefonski, emailom ili osobnim dolaskom
- kupcu se izdaje predračun sa izračunatim iznosom vrijednosti robe
- kupac uplaćuje navedeni iznos putem virmana, opće uplatnice u banci ili pošti ili internet bankarstvom

  na žiro račun:

 

  IBAN: HR7524020061100047645    Poslovna banka : ESB (Erste&Steiermärkische Bank d.d.)


- nakon što je potvrda o uplati zaprimljena od strane EX-MALLa (dostavljena faksom, emailom ili osobno

​   uručena) kupac može preuzeti robu osobno ili mu se roba dostavlja sukladno dogovoru (poštom, 

   Intereuropom).
- ako kupac nema mogućnost poslati potvrdu o uplati faksom ili emailom, Ex-mall će, nakon uplate

  slijedećeg radnog dana provjeriti stanje svog žiro računa i ako je uplata izvršena, roba će biti poslana

​  kupcu.
- robu ne šaljemo pouzećem nego poštom nakon uplate na gore opisani način.

- kreditne kartice ne primamo.

 

 

 

TROŠKOVI TRANSPORTA (poštarina)

 

Ako koristite usluge ekupi ili Paypal, dostava je besplatna.


Ako plaćate putem predračuna, za sve narudžbe satnih mehanizama čija vrijednost prelazi 300,00 kn (uključujući PDV) kao i za sve modele satova čija vrijednost prelazi 1.000,00 (uključujući PDV) kn DOSTAVA JE BESPLATNA a za manje vrijednosti troškove transporta (poštarine) snosi kupac.

DOSTAVA POŠILJKE
Naručena roba se šalje Hrvatskom poštom ili Intereuropom unutar Republike Hrvatske.
Rok uručenja je 1-3 radna dana.

VAŽNO: Ukoliko pošiljku ne primite na Vašoj adresi, molimo da istu odmah preuzmete u Vašem poštanskom uredu kako se ne bi vraćala nazad i prouzročila nepotrebne troškove.

REKLAMACIJE

Kada Vam dostavljač donese pošiljku, istu provjerite.
Ako primijetite oštećenja uslijed lošeg prijevoza, ili da je pošiljka otvorena, niste dužni potpisati i preuzeti takvu pošiljku. Dostavljač će nam vratiti oštećenu pošiljku i nova će Vam biti poslana. Kako biste ubrzali dostavu nove pošiljke, možete nam poslati e-mail poruku o oštećenoj pošiljci.

Ako sadržaj pošiljke ne odgovara narudžbi ili je proizvod neispravan, vratite nam ga, a mi ćemo Vam poslati ispravne proizvode o našem trošku.

 

Reklamacije na robu primamo u garantnom roku (3-5 godina od datuma kupnje, ovisno o modelu) uz predočenje originalnog računa.

PayPal