STOLNI MEHANIČKI SATOVI

 

- ekskluzivna ponuda njemačke firme Hermle i talijanske firme Gallo! Vrhunska izrada, 2 godine garancije.

- više o firmi Hermle  pročitajte                       a o firmi Gallo na dnu stranice.

      Za kupnju pouzećem (gotovina ili kartice) kliknite na gumb Kupi.

Za detalje kliknite na sliku željenog artikla.

Gallo

Gallo

Gallo

Gallo

kn

kn

kn

kn

kn

kn

kn

PRODANO!

PRODANO!

PRODANO!

O njemačkoj firmi "Hermle":
Obiteljska firma Franz Hermle & Sohn osnovana je 1922. g. i ima sjedište u Gosheimu, Švapska Jura, južna Njemačka. Firma Hermle najveći je svjetski proizvođač mehaničkih stolnih, zidnih i stojećih satovai i vodeća u proizvodnji mehaničkih satnih mehanizama. Njena proizvodna linija sadrži preko 65 osnovnih satnih mehanizama najrazličitijeg dizajna.

Mehanički satovi firme Franz Hermle & Sohn s ponosom nose reputaciju jednih od najkvalitetnijih na svijetu, zahvaljujući kombinaciji stoljetnog majstorskog iskustva i najviših standarda izrade.


O talijanskoj firmi GALLO

Talijanska firma GALLO iz Sant´Ippolita njeguje tradicionalni način vrhunske izrade bogato ukrašenih satova u tehnici intarzije koju je naslijedila  od poznatih talijanskih intarzista kao što su Giovani Veronese, Giuliano i Benedetto da Maiano, Antonio Barili i Domenico del Tasso.

Firma „GALLO“ proizvodi prestižna djela istinske i ekskluzivne umjetnosti kao i raskošne reprodukcije starinskih majstora. Brojčanici, utezi i njihala u cijelosti se proizvode u tvornici u Italiji, a mehanizmi za pokretanje u Njemačkoj. Rezultat je savršen spoj talijanskog dizajna i njemačke preciznosti.